Nieuwsbrief 24 mei 2012 Plaatsingsdatum: 24 mei 2012

2e Pinksterdag
Aanstaande maandag is de school gesloten in verband met 2e Pinksterdag.

Studiedag team Jan Hekmanschool
Op maandag 18 juni is de school gesloten vanwege een studiedag.

Schoolfotograaf
Op dinsdag 29 mei en woensdag 30 mei komt de schoolfotograaf. De kinderen uit de groepen 3 t/m 8 worden op dinsdag gefotografeerd en de groepen 1 en 2 op woensdag. Wij bieden u de gelegenheid om de thuiswonende kinderen met de Jan Hekmanschoolkinderen te laten fotograferen op woensdag vanaf 12.15uur.

Temperatuur
Helaas zien ook wij met dit warme weer de temperatuur weer oplopen. Het is gelukkig niet zo warm als op de oude locaties maar het lukt niet goed om de temperatuur constant op 19 graden te houden. De firma Feenstra was afgelopen maandag en woensdag bij ons in school om dit te onderzoeken. Ze hebben ook toegezegd op de door u gestelde vragen terug te komen. Volgende week zullen we hier in de nieuwsbrief een stukje over schrijven.

Aanleveren berichten nieuwsbrief
Wilt u iets aanleveren voor de nieuwsbrief? Dat kan altijd. U kunt voor woensdag 12 uur een bericht aanleveren als het gaat om zaken die school gerelateerd zijn. Activiteiten die in het dorp georganiseerd worden, plaatsen wij in onze infotheek. Deze kunt u vinden bij de manden met gevonden voorwerpen.

Keuze-uur
In juni hebben wij weer een aantal keer het keuze-uur. Kinderen werken dan vanaf groep 3 groepsdoorbrekend een aantal middagen aan creatieve opdrachten bij een ander leerkracht.
Juf Tsippora vraagt hiervoor plastic tassen met een opdruk. Mocht u deze over hebben, dan wil zij ze graag hergebruiken. Bij groep 3b staat een doos waar u ze in kan doen.

Datum----------- Wat--------------------------------------Wie
25 mei                Hermitage--------------------------- Groep 6b