Nieuwsbrief 26 januari 2012 Plaatsingsdatum: 26 januari 2012

Temperatuur in de klassen

De temperatuur in de lokalen wordt op dit moment door ons bijgehouden en grote verschillen worden doorgegeven aan de installateur. Installateur Feenstra kan binnenkort op afstand de gegevens inlezen en ook het systeem besturen. De temperatuur loopt zo nu en dan nog wel iets op in  diverse groepen, maar we krijgen het steeds meer onder controle. Half februari wordt het systeem weer helemaal nagelopen en wordt gekeken of de filters van de luchtkasten vervangen moeten worden.

Beschadiging aan fietsen

Helaas krijgen wij soms van ouders te horen dat fietsen van de kinderen snel beschadigen. Dit is natuurlijk erg vervelend. We willen aan iedereen vragen om de fietsen rustig uit de rekken te halen zodat je niet achter rem- of versnellingskabels blijft hangen van de fiets naast je. En het blijft zo dat aan de schoolpleinkant vaak genoeg ruimte is om je fiets in de rekken te zetten. Aan de Schoolwegkant is het vaak overvol!

Toekomstige topontwerpsters

Wij zijn op zoek naar tijdschriften met (eenvoudige) patronen om zelf kleding te maken in de maat 134-140. Indien wenselijk krijgt u het tijdschrift terug, eventueel gebruiken we dan wel het patronenblad. Alvast bedankt namens de toekomstige topontwerpsters, Laura en Nille, groep 5/6c.

Herhaalde oproep: Uitnodiging afscheidsreceptie juf Trix

Per 1 maart zal juf Trix na 40 jaar werken, gaan genieten van haar pensioen. Wij nodigen u daarom uit voor een feestelijke receptie op woensdag 15 februari van 11.00 tot 12.15 op de Jan Hekmanschool. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kunt u Trix nog even spreken, bedanken of groeten.

Afwezigheid Marijke Out

Afgelopen vrijdag is Marijke geopereerd. Gelukkig is de operatie goed verlopen en nu zal voor haar de verdere behandeling bepaald worden. Marijke kan op dit moment geen bezoek of bloemen ontvangen. Dus mocht u iets willen sturen of geven, dan graag via Mandy. Wij zorgen er voor dat het bij Marijke terecht komt.

Afwezigheid Rita

Zoals u wellicht gemerkt heeft, is Rita de afgelopen 2 weken afwezig geweest. Rita is geopereerd en herstelt van een operatie aan nierstenen. We hopen dat zij zich snel weer beter voelt! Door de afwezigheid van Rita, kan het zijn dat het beantwoorden van de mail wat langer duurt dan u gewend bent. Mochten er dringende zaken zijn, dan is het prettig als deze aan Peter of Carin gemeld worden.

Groep 1/2b en 1/2d

Vanwege het vertrek van Trix hebben we gisteren de groep via een brief geïnformeerd hoe wij haar vertrek gaan opvangen. Er is besloten dat Maartje fulltime voor de groep van Trix gaat. Marja die op woensdag de groep van Trix opving, gaat na de voorjaarsvakantie op deze dagen in haar eigen groep 7 werken. Omdat Dietje ouderschapsverlof opneemt, hebben wij op dit moment een sollicitatieprocedure lopen voor een leerkracht in groep 1/2 voor woensdag, donderdag en vrijdag. Wij zullen u op de hoogte houden van de uitkomst van de sollicitatieprocedure.

Bericht van de Tussen Schoolse Opvang Jan Hekmanschool

Volgende week zal de tweede termijn van de TSO van dit schooljaar worden geïncasseerd.

Wist u dat:

• De spelletjesavonden er nu echt snel aankomen? Zijn de data al in de agenda gezet? De data staan nogmaals onderin deze nieuwsbrief.
  • Eind januari de ouderbijdrage geïnd wordt. Aanmelden kan altijd via de website.

Nieuwsbrief JHS

Tegenwoordig kunt u de nieuwsbrief op onze site  lezen of u kunt hem ontvangen op een e-mailadres dat u opgeeft. Dit kan via http://eepurl.com/bAbTH. Mocht u een foutmelding krijgen dan heeft dit vaak te maken met de instelling van uw computer. Probeer het dan even op een andere computer!

Nieuwsbrief 2 februari

Op donderdag 2 februari krijgen alle oudste kinderen eenmalig de nieuwsbrief geprint mee naar huis. We willen alle ouders en verzorgers er nogmaals op wijzen dat zij zich in moeten schrijven voor de nieuwsbrief. Op die manier hopen we iedereen te bereiken.

Wat

Wie